Your Album (Click to Change)

Sällskapssugna och kräfthungrande ledamöter och gäster rusade till Sturehof för att träffas för första gången sedan februari 2020. Coronasituationen gjorde att kräftkalaset för denna gång var uppdelat i åtta små bord med max fyra personer vid varje bord. Kvällen inleddes av vår ordförande, Christina Möller, som hälsade alla varmt välkomna. Hon vände sig särskilt till 2020 års mottagare av Cadiers smaksked, Tom Sjöstedt, som tålmodigt tvingats vänta på sin utmärkelse, och som nu fick ta emot sked, diplom och Lilla Sällskapets böcker.

Sällskapssugna och kräfthungrande ledamöter och gäster rusade till Sturehof för att träffas för första gången sedan februari 2020. Coronasituationen gjorde att kräftkalaset för denna gång var uppdelat i åtta små bord med max fyra personer vid varje bord. 
Kvällen inleddes av vår ordförande, Christina Möller, som hälsade alla varmt välkomna. Hon vände sig särskilt till 2020 års mottagare av Cadiers smaksked, Tom Sjöstedt, som tålmodigt tvingats vänta på sin utmärkelse, och som nu fick ta emot sked, diplom och Lilla Sällskapets böcker.