Your Album (Click to Change)

Cadiers smaksked 2005. Michael Björklund är trots sin ungdom en mycket värdig mottagare av Cadiers smaksked. Med humor, glädje och bravur gör han bruk av nordiska råvaror, vårdar husmanskost- traditionen med både äldre och moderna tekniker, och skapar på så vis rätter som får de mest luttrade uteätare att sucka av tillfredställelse. Han har välförtjänt blivit årets kock både i Sverige och Finland och är dessutom en ovanligt vältalig och spirituell professionell matlagare.

Cadiers smaksked 2005.
Michael Björklund är trots sin ungdom en mycket värdig mottagare av Cadiers smaksked. Med humor, glädje och bravur gör han bruk av nordiska råvaror, vårdar husmanskost-
traditionen med både äldre och moderna tekniker, och skapar på så vis rätter som får de mest luttrade uteätare att sucka av tillfredställelse. Han har välförtjänt blivit årets kock både i Sverige och Finland och är dessutom en ovanligt vältalig och spirituell professionell matlagare.