Your Album (Click to Change)

Sällskapet Vänner till Pauvres Honteux, Nockebyhus, Bromma. I gästmatsalen bjöds vi på en typisk Nockebyhus-söndagsmiddag på. Liten laxsallad, apelsinmarinerad skinkstek med sås, herrgårdsgrönsaker och klyftpotatis. Följd av vaniljglass som Åke förstärkt med kakor och egen supergod hemgjord romtopf som ledamöterna rikligen försåg sig av. Åkes smakfulla dukning med vackra silverljusstakar, silversaltkar och vårlika tulpaner, vide och mimosa i silverbägare var en fröjd för ögat. De fantastiska handbroderade mellanläggen, ypperligt broderade av Åkes mamma, ej att förglömma.

Sällskapet Vänner till Pauvres Honteux, Nockebyhus, Bromma. 
I gästmatsalen bjöds vi på en typisk Nockebyhus-söndagsmiddag på. Liten laxsallad, apelsinmarinerad  skinkstek med sås, herrgårdsgrönsaker och klyftpotatis. Följd av vaniljglass som Åke förstärkt med kakor och egen supergod hemgjord romtopf som ledamöterna rikligen försåg sig av. 
Åkes smakfulla dukning med vackra silverljusstakar, silversaltkar  och vårlika tulpaner, vide och mimosa i silverbägare var en fröjd för ögat.   De fantastiska handbroderade mellanläggen, ypperligt broderade av Åkes mamma, ej att förglömma.