Your Album (Click to Change)

         I köket, gränsande till Chokladfabrikens butik, glänste allt i vitt och rostfritt, och middagsbordet var dukat för en utmärkt löksoppa – mycket lök, skivad, smörbrynt och aningen sockrad – samt surdegsbröd med lagrad ost. Därpå iklädde sig ledamöterna blå förkläden och inledde sufflétillverkningen. Två lag för chokladsuffléer, två för hallonsuffléer. Nu vidtog ett ymnigt pratande, skrattande, vägande, måttande, vispande av sällan skådat slag i Lilla Sällskapet. Alla fyra lagen arbetade energiskt, Birgitta Alexanderson bröt ekvilibristiskt den ekologiska fair trade-märkta Valrhonachokladen i den heta grädde med noga urskrapad vaniljstång som sköttes av Leif Pagrotsky, och Monica Hörners lag med Gunilla Englund och Björn Lindberg smög ner chokladbitar i några av sina hallonsuffléer.

         I köket, gränsande till Chokladfabrikens butik, glänste allt i vitt och rostfritt, och middagsbordet var dukat för en utmärkt löksoppa – mycket lök, skivad, smörbrynt och aningen sockrad – samt surdegsbröd med lagrad ost. Därpå iklädde sig ledamöterna blå förkläden och inledde sufflétillverkningen. Två lag för chokladsuffléer, två för hallonsuffléer. Nu vidtog ett ymnigt pratande, skrattande, vägande, måttande, vispande av sällan skådat slag i Lilla Sällskapet. Alla fyra lagen arbetade energiskt, Birgitta Alexanderson bröt ekvilibristiskt den ekologiska fair trade-märkta Valrhonachokladen i den heta grädde med noga urskrapad vaniljstång som sköttes av Leif Pagrotsky, och Monica Hörners lag med Gunilla Englund och Björn Lindberg smög ner chokladbitar i några av sina hallonsuffléer.