Your Album (Click to Change)
Lilla Sällskapets ledamöter och gäster samlades i ett rekordstort antal till det traditionsenliga kräftkalaset en gråkulen och något höstlik kväll i anrika Ulriksdals Värdshus. Kvällen inleddes med ett glas champagne och med att Lilla Sällskapets ordförande, Christina Möller, hälsade alla välkomna. Hon riktade ett särskilt välkommen till mottagaren av Régis Cadierskeden 2018, Cajsa Johansson, som tidigare inte kunde närvara vid prisutdelningen i april. Prismotiveringen löd: ”Lilla Sällskapet tilldelar Cajsa Johansson Régis Cadiers smaksked för utomordentlig och framgångsrik gastronomisk gärning. Med skickligt och inspirerande ledarskap driver hon sitt företag till uppsalabornas nytta och nöje.” Ulf Elfving intervjuade pristagaren som fick motta diplom och Lilla sällskapets böcker. Cajsa Johansson driver Cajsas Kök i Uppsala och hon berättade som sin verksamhet. Som ett kuriosum berättade hon att första gången hon vann en utmärkelse var på GastroNord 1991 och även då intervjuades hon av Ulf Elfving!