Your Album (Click to Change)

Régis Cadier´s silversked delades ut av ordföranden till Stefan Karlsson, Fond med mera i Göteborg. Mötets protokollförerska utfrågade den tydligt stolte skedmottagaren varvid framkom bland annat att hans mångfaldigt prisbelönta matlagningsintresse började i hans moders och de äldre generationernas kök samt att han gillar pannbiff med kokta lingon. För äran att ha tilldelats Cadierskeden tackade Stefan Karlsson varmt. Detta, sade han, var en enastående belöning med tanke på tidigare skedmottagare, alla storheter i den kulinariska världen.

Régis Cadier´s silversked delades ut av ordföranden till Stefan Karlsson, Fond med mera i Göteborg. Mötets protokollförerska utfrågade den tydligt stolte skedmottagaren varvid framkom bland annat att hans mångfaldigt prisbelönta matlagningsintresse började i hans moders och de äldre generationernas kök samt att han gillar pannbiff med kokta lingon. 
              För äran att ha tilldelats Cadierskeden tackade Stefan Karlsson varmt. Detta, sade han, var en enastående belöning med tanke på tidigare skedmottagare, alla storheter i den kulinariska världen.