Your Album (Click to Change)

Lilla Sällskapet besöker ICA:s huvudkontor. Otroligt intressant tyckte de frågvisa pratsamma ledamöterna tuggande på torkade aprikoser i topp och torkade aprikoser i mellanläge. Lektionen följdes av en utsökt middag inledd med saffranspannkaka fylld med chilikryddad getost, därpå en ljuvlig älginnerfile, kryddstekt och beledsagad av tät, limmig sås kokt på oxsvans, svarta vinbär och en aning kanel. Därtill Karl Johansvamp och rostade rotfrukter. Desserten var knisprig, nytänkt och rolig: polkagrischeesecake med lime, kesella och vit choklad. Till den underhölls ledamöterna av doktoranden Johan Svahn från Grythyttan, nu anställd hos ICA, som berättade om sensorik och det nya matspråk för frukt och grönt han är i färd med att skapa; dessutom om krogen The Fat Duck där havsfrukterna serveras med musik i öronsnäckor.

Lilla Sällskapet besöker ICA:s huvudkontor.                          
Otroligt intressant tyckte de frågvisa pratsamma ledamöterna tuggande på torkade aprikoser i topp och torkade aprikoser i mellanläge. Lektionen följdes av en utsökt middag inledd med saffranspannkaka fylld med chilikryddad getost, därpå en ljuvlig älginnerfile, kryddstekt och beledsagad av tät, limmig sås kokt på oxsvans, svarta vinbär och en aning kanel. Därtill Karl Johansvamp och rostade rotfrukter. Desserten var knisprig, nytänkt och rolig: polkagrischeesecake med lime, kesella och vit choklad. Till den underhölls ledamöterna av doktoranden Johan Svahn från Grythyttan, nu anställd hos ICA, som berättade om sensorik och det nya matspråk för frukt och grönt han är i färd med att skapa; dessutom om krogen The Fat Duck där havsfrukterna serveras med musik i öronsnäckor.